We delen een passie voor kennis

Sinds onze oprichting in 1965 hebben we nauw samengewerkt met tandartsen. Samen hebben we een visie om een gezonde glimlach voor het leven te brengen door een goede mondhygiëne te inspireren. TePe Share is een plek om geïnformeerd, geïnspireerd en voorgelicht te worden. Voor uw persoonlijke ontwikkeling – en voor het welzijn van iedereen.

Bringing healthy smiles for life

We geven om de gezondheid van mensen. Daarom zullen we blijven streven naar het ontwikkelen van oplossingen voor het welzijn op lange termijn en een betere levenskwaliteit voor het individu. Naarmate de wetenschappelijke steun voor een verband tussen orale en algemene gezondheid sterker wordt, is ons doel om positieve veranderingen tot stand te brengen relevanter dan ooit. Om dit te bereiken hebben we u nodig - uw nieuwsgierigheid, uw expertise en uw bereidheid om deel uit te maken van de vooruitgang. Daarom hebben we TePe Share gecreëerd.

Ontdek hoe de mondhygiëne uw lichaam beïnvloedt

Onderzoek heeft aangetoond dat parodontale aandoeningen, ook wel tandvleesaandoeningen genoemd, verband houden met verschillende andere ziekten.

Ontdek hier de connecties
email

Krijg al het laatste nieuws

TePe Odont News is onze nieuwsbrief gericht op tandartsen en studenten tandheelkunde wereldwijd. De nieuwsbrief, geschreven in het Engels, wordt u gebracht door onze eigen DDS Anna Nilvéus Olofsson, Manager Odontologie en Wetenschappelijke Zaken bij TePe. Vier keer per jaar geven wij u inzicht in de nieuwste artikelen, rapporten en links met betrekking tot de tandheelkundige wetenschap.