TePe Share Onze Lezingen

Ons wereldwijde Odontologie-team, gevestigd in het hoofdkantoor in Malmö in Zweden, verzorgt diverse lezingen, die wereldwijd worden gegeven. Ze zijn allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op mondhygiëne, maar omvatten ook zaken als het verband tussen mondhygiëne en algemene gezondheid, communicatie en motivatie van patiënten, peri-implantaire aandoeningen en de Zweedse tandheelkunde.

Vragen over lezingen

Lezingen op maat

Onze lezingen op maat zijn bedoeld voor een breder publiek, uiteraard ook voor studenten tandheelkunde en mondhygiëne, maar ook voor academisch personeel, postdoctorale studenten, specialisten en het hele team van tandheelkundige klinieken, evenals voor apothekers.

De lezingen kunnen allemaal worden aangepast aan uw behoeften en interesses. De aanbevolen tijd voor een lezing is 60-90 minuten, maar ze kunnen gemakkelijk worden verlengd. Wij richten ons op preventie en plaquebestrijding, maar passen de inhoud aan volgens de doelgroep. De lezingen kunnen een praktische training bevatten. Er is ook een mogelijkheid om een aanwezigheidscertificaat te ontvangen voor onze lezingen op maat. Als u vragen heeft over onze lezingen op maat of als u er een wilt boeken, neem dan contact op met uw lokale distributeur.

Voorbeelden:                                   

Mondverzorging

Zweedse tandheelkunde

Duurzaamheid

Implantaat onderhoud

Communicatie en motivatie

Vragen over lezingen