TePe EasyPick™ XS/S & M/L

TePe EasyPick™ wint de prestigieuze Red Dot award: Product Design 2016

Reddot award 2016 winner

De innovatieve interdentale TePe EasyPick™ ontworpen door  TePe Munhygienprodukter AB werd bekroond met de Red Dot, de internationale Award voor design van hoge kwaliteit.

TePe EasyPick™ werd gekozen uit 5214 inzendingen uit 57 landen. Alleen producten die zich onderscheiden door hun uitmuntende ontwerp ontvangen van de jury het felbegeerde kwaliteitskeurmerk van de internationale Red Dot.

- “We zijn erg blij om erkenning te krijgen voor al onze inspanningen om vorm en functie te combineren in een klein, alledaags product als de TePe EasyPick™. Het integreren van de kennis van tandartsen en mondhygiënisten in onze productontwikkeling is een garantie dat efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid continue gewaarborgd zijn gedurende het ontwerpproces”, zegt Hanna Sjöström, Marketing Director, TePe.

TePe EasyPick™ staat model voor de moderne versie van mondhygiëne “on-the-go”. Door het gebruik van een unieke combinatie van materialen ontstaat een optimale flexibiliteit, stabiliteit en grip. Hiermee wordt het beste uitgangspunt voor een efficiënte reiniging gecreëerd. 

Met 41 experts uit de hele wereld garandeert de Red Dot Award: Product Design een zeer hoge jureringscompetentie. Het onafhankelijke expertpanel beoordeelt elk item strikt en betrouwbaar, live en op de site, op basis van criteria zoals de mate van innovatie, kwaliteit, functionaliteit en ecologische compatibiliteit.

Professor Dr. Peter Zec, oprichter en voorzitter van de Red Dot Award: - “Met hun performance tonen de Red Dot winnaars niet alleen een buitengewone kwaliteit van het ontwerp, maar ook dat het ontwerp een integraal onderdeel is van innovatieve productoplossingen”.

De prijsuitreiking vindt plaats in Essen, Duitsland op 4 juli 2016, alle award-winnende producten zullen worden getoond in het Red Dot Design Museum in Essen. 

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Hanna Sjöström, Marketing Director at TePe Oral Hygiene Products AB, telephone +46 (0) 760-10 71 16.