TePe Management Team

Ons Managementteam

Maak kennis met ons managementteam - ieder lid heeft zijn eigen ervaring en visie op de strategische ontwikkeling van het bedrijf. In het dagelijks leiderschap laten zij zich leiden door de kernwaarden van Tepe.

Joel Eklund

Joel Eklund

CEO
"De visie van TePe “orale gezondheid voor iedereen“ is ons leidend principe waarbij constant nieuwe ideeën en producten tot stand komen door de creativiteit en toewijding van onze medewerkers."

Hanna Hammar

Hanna Hageberg Hammar

CFO
"Door onze financiële stabiliteit en groei kunnen zakelijke beslissingen voor de lange termijn worden genomen en constante verbeteringen worden aangebracht die mogelijkheden bieden voor onze klanten en collega‘s."

Johan Erlandsson

Johan Erlandsson

Operations Director
"Door in Zweden te produceren hebben we controle over het gehele productieproces. Dit maakt ons flexibel en stelt ons in staat om continu door te ontwikkelen met als doel het voldoen aan én overtreffen van onze hoge normen van efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid."

Helen Richenzhagen

Helen Richenzhagen

Global Sales Director
"Het continu uitbreiden van ons internationale netwerk van toegewijde distributeurs en ambassadeurs geeft ons de mogelijkheid om de orale gezondheid voor mensen overal ter wereld te stimuleren."