Development and production

Ontwikkeling en productie

De ontwikkeling van nieuwe effectieve producten is een continue proces waarbij de eisen vanuit de markt en de actuele stand van wetenschappelijk onderzoek leidend zijn.

Mondhygiëneproducten voor alle behoeften

Het hoofdkantoor en de productie van TePe bevinden zich onder één dak voor een transparant en flexibel productieproces. De nauwe samenwerking tussen TePe en de dentale professie resulteert in een snel groeiend assortiment mondhygiëneproducten, die de wensen van de consument tegemoet komen in meer dan 60 landen wereldwijd.

Naast een ruim basisassortiment voor dagelijks gebruik, zoals tandenborstels, interdentale borstels en dentale tape, heeft TePe ook producten speciaal ontworpen voor personen die een speciale mondhygiëne nodig hebben, zoals bij orthodontie, implantaten en parodontologiepatiënten.

Elk TePe product ondergaat een strenge controle. TePe heeft ook een actieve rol in de standaardisatie van mondhygiëneproducten als we Zweden vertegenwoordigen in het ISO (Internationale Organisatie voor Standaardisatie) mondhygiëne comité, welke het ISO maten systeem heeft ontwikkelt voor interdentale borstels.

TePe zijn continue bezig met het verbeteren van het productieproces d.m.v. nieuwe technische oplossingen. De machines draaien geheel automatisch, 24 uur per dag.