News & events

Nieuws

De Eklund Foundation heeft de gekozen kandidaten voor 2017 bekend gemaakt

De Eklund Foundation is vereerd om aan te kondigen welke vier onderzoeksprojecten zijn geselecteerd voor een subsidie. Dit jaar wordt er wederom €160.000 aan subsidies verdeeld.

- De succesvolle kandidaten onderscheiden zich van een groot aantal internationale aanvragers en voldoen aan de beoordelingscriteria. De geselecteerde projecten hebben de potentie om waardevolle kennis op desbetreffende terreinen toe te voegen aldus Joel Eklund, de voorzitter van het raad van bestuur van de Eklund Foundation.

Lees meer 

Eklund Foundation stelt voor het tweede jaar op rij 160 000 EUR beschikbaar voor tandheelkundig onderzoek

De Eklund Foundation for Odontological Resaerch and Education zal in 2017 opnieuw ongeveer 160 000 euro/1.5 MSEK onder verscheidene geselecteerde onderzoeksprojecten verdelen. 

Aanvragen via het online portal van de eklundfoundation.org kunnen worden ingezonden gedurende de periode 1-31 mei 2017. De Eklund Foundation staat open voor aanvragers uit alle werkgebieden binnen de tandheelkunde, er wordt met name prioriteit gegeven aan projecten die kunnen worden gerelateerd aan de Parodontologie, implantologie en cariologie. Zowel experimentele als klinische studies zijn welkom. De geselecteerde kandidaten zullen in het najaar 2017 worden aangekondigd. 

De Eklund Foundation for Odontological Resaerch and Education vindt haar oorsprong in een donatie van MSEK 50 (ongeveer 160.000 euro) door de Eklund familie, de oprichters van het Zweedse mondhygiëne bedrijf TePe Munhygienprodukter AB. De Eklund Foundation is in 2015 opgericht om internationaal onderzoek en onderwijs op tandheelkundig gebied te ondersteunen.

Bezoek eklundfoundation.org

Eklund Foundation voor Tandheelkundig onderzoek en educatie

In het verlengde van het 50-jarig jubileum van TePe, een familiebedrijf in mondhygiëne producten, doneert de familie Eklund 50 miljoen SEK (bijna 5,4 miljoen euro) aan een nieuwe stichting.
Lees meer

TePe EasyPick™ wint de prestigieuze Red Dot award

Reddot award 2016 winner

De innovatieve interdentale TePe EasyPick ™ ontworpen door  TePe Munhygienprodukter AB werd bekroond met de Red Dot, de internationale Award voor design van hoge kwaliteit.
Lees meer

Product Catalogus

Onze product catalogus voor 2016 is nu beschikbaar.

Verhuisbericht

Vanaf 4 april zijn wij gevestigd op een nieuw adres en hebben wij een nieuwe naam.

TePe Benelux B.V.
Treubstraat 15A
2288 EG Rijswijk

Telefoon en e-mail blijven ongewijzigd.
Tel: 071-751 18 60
E-mail: info.nl@tepe.com
Bestellingen: bestelling@remove-this.tepe.com 

TePe Media Bank

De TePe Media Bank is een nieuwe service voor TePe´s zakelijke partners en bevat productafbeeldingen en marketingmateriaal. 
Klik hier om u aan te melden