Onze lezingen

Ons wereldwijde Odontologie-team, gevestigd in het hoofdkantoor in Malmö in Zweden, verzorgt diverse lezingen, die wereldwijd worden gegeven. Ze zijn allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op mondhygiëne, maar omvatten ook zaken als het verband tussen mondhygiëne en algemene gezondheid, communicatie en motivatie van patiënten, peri-implantaire aandoeningen en de Zweedse tandheelkunde.

Vragen over lezingen

Webinars on Demand

Take part of our shared knowledge and keep updated with our online lectures within a range of topics – periodontal health & general health, implant maintenance, periodontal diagnosis and much more. Discover our topics here.

 

TePe Clinic

TePe Clinic bestaat uit drie sets lezingen; de eerste twee worden op locatie gegeven en de laatste is een webinar. Bij deelname aan TePe Clinic ontvangt u voor elk lezing een certificaat van deelname en bij het bijwonen van alle lezingen een cursuscertificaat. De lezingen moeten op volgorde worden bijgewoond. TePe Clinic is bedoeld voor studenten tandheelkunde of mondhygiëne, echter niet in hun eerste jaar, omdat enige klinische ervaring de voorkeur verdient.

Lezingen op maat

Onze lezingen op maat zijn bedoeld voor een breder publiek, uiteraard ook voor studenten tandheelkunde en mondhygiëne, maar ook voor academisch personeel, postdoctorale studenten, specialisten en het hele team van tandheelkundige klinieken, evenals voor apothekers.

De lezingen kunnen allemaal worden aangepast aan uw behoeften en interesses. De aanbevolen tijd voor een lezing is 60-90 minuten, maar ze kunnen gemakkelijk worden verlengd. Wij richten ons op preventie en plaquebestrijding, maar passen de inhoud aan volgens de doelgroep. De lezingen kunnen een praktische training bevatten. Er is ook een mogelijkheid om een aanwezigheidscertificaat te ontvangen voor onze lezingen op maat. Als u vragen heeft over onze lezingen op maat of als u er een wilt boeken, neem dan contact op met uw lokale distributeur.

Wereldwijde lezingen

Het team heeft vele lezingen gegeven op verschillende scholen en universiteiten over de hele wereld, zoals de volgende:

 • Nationale Universiteit van Singapore
 • Universiteit van Kopenhagen, Denemarken
 • Aristoteles Universiteit van Thessaloniki, Griekenland
 • Tokyo Medische en Tandheelkundige Universiteit, Japan
 • Melborne University Melbourne Dental School, Australië
 • Mohammed Bin Rashid Universiteit voor Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen in Dubai, VAE
 • National University School of Dentistry in Seoul, Zuid-Korea
 • Helsinki Metropolia Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen, Finland
 • Faculteit Geneeskunde en Wetenschappen in Gent, België
 • Loma Linda University, Verenigde Staten van Amerika
 • Université de Reims, Frankrijk
 • Sommige van onze dochterondernemingen (Duitsland, Scandinavië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten) hebben ook tandheelkundige professionals die lezingen geven op hun markten. Het wereldwijde odontologieteam ondersteunt de andere dochterondernemingen.